ARISTOKRATICKÉ HOSTINY

Ve víru současných gastromických trendů a nejrozmanitějších rychle se měnících osobních preferencí nabízíme to, co se osvědčilo již několik století. Jedná se o autentickou gastronomii aristokracie, která žel s nástupem nových režimů téměř úplně vymizela. Pro nás staromilce je to zapomentý svět požitků, které rozhodně stojí za znovobjevování.
A protože jídlo bez pití, je jako den bez slunce, snoubíme gastronomii s lahodnými nápoji tak, abychom se co nejvíce přiblížili dokonalosti.
Neb každy vysoce urozený pán míval vždy osobního kuchaře, skutečného mistra, pak chceme-li se alespoň příblížit dnes až neuvěřítelným gastromickým standardům zejména doby renesanční, i my pracujem se skutečnými mistry.
Pro nejnáočnější klientelu jsme schopni zajistit přípravu aristokratických hostin od mistrů francouzské a starofrancouzské gastronomie, kteří dodnes pro aristokracii připravují netušené lahůdky a požitky. 

Koncept a výběr gastronomických hostin je zcela odvislý od vašich potřeb, chutí a přání. Námi navrhované realizace jsou děleny jednoduše dle druhu, množství a cenové náročnosti. Pro zjednodušení máme tři základní balíčky. Jednotlivé a do detailu rozpracované menu vč. gramáže a konkrétní ceny, činíme na objednávku. 


OBČERSTVENÍ „d´Auberge“ mediteránského typu

Variace ovčích, kozích a kravských sýrů, sušené šunky, klobás, salámků, paštik, oliv, sušených rajčat atd.


HOSTINA „de Chateau“ aristokratického typu

Rozličná rožněná a pečená dančí, jelení, srnčí, divočák, hovězí, skot, ryby, sýry a rozličné delikatesy atd.


Tabule „Gaté Bourgeois“

Mnohachodové gastronomické speciality pro nejnáročnější připravované absolutními mistry.

Veškeré použité suroviny jsou ve špičkové kvalitě, z volné přírody, bio eko farem, nebo z domácí provenience v množství, co kdo sní. Ka každému chodu je podáván vybraný párový nápoj v množství 1dcl u vín a 2cl u destilátů. Doba trvání hostin cca 3 až 5 hodin. Počet hostů 15 až 20. V případě vyššího počtu hostů se cena nenásobí, ale musí se zcela překalkulovat, neb se mění náročnost i počet obsluhujícího personálu.

V každem soustu a doušku s námi zažijete nejen spoustu zajímavých chutí a vůní, ale i obrazů, míst i dějů v historických, kulturních i metafyzických souvislostech. Vše se smyslem pro detail a maximální kvalitu, přesně dle vašich potřeb a přání.